Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Sibbhult

Annons:
I orten Sibbhult finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Sibbhult som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Sibbhult. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Sibbhult rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Sibbhult som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Sibbhult hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Sibbhult variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Sibbhult eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Sibbhult

För dig som letar efter lediga tomter i Sibbhult kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Sibbhult

Även lediga lägenheter i Sibbhult går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Sibbhult.

Fastigheter och fastighetsbolag i Sibbhult

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Sibbhult. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Sibbhult.

Färe Industricenter AB
Byg.
289 31 Sibbhult


Örmo Bruk AB
Byg.
289 31 Sibbhult


Göingehem AB
Torgg. 1
289 06 Sibbhult


Skärvätskepartner AB
Byg. 17
289 71 Sibbhult


Brodins Redovisningsbyrå, L-A
Mölleg. 1
289 72 SIBBHULT


Sibbhults Folkets Hus
Mölleg. 3
289 72 SIBBHULT


Sigvardssons Byggnadsfirma, Nils
Broestorp Matsatorpet 1088
289 72 SIBBHULT


Färeköps Fastighetsförvaltning, AB
Bokg. 3
289 71 Sibbhult

Annons:

Detaljinformation om orten Sibbhult - fastighetsdata

Sibbhult är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer sydost om Osby, cirka 30 kilometer norr om Kristianstad och cirka 30 kilometer öster om Hässleholm. Utåt sett har Sibbhult gjort sig känt tack vare stenindustrin och de två industrierna Scania, som tillverkar växellådor för lastbilar och bussar, samt HAKI.

Yta: 147,25 hektar
Invånare: 1364, år 2010

Här hittar du mer information om Sibbhult.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Sibbhult. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.