Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Röstånga

Annons:
I orten Röstånga finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 9 olika företag inom fastigheter i Röstånga som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Röstånga. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Röstånga rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Röstånga som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Röstånga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Röstånga variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Röstånga eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Röstånga

För dig som letar efter lediga tomter i Röstånga kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Röstånga

Även lediga lägenheter i Röstånga går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Röstånga.

Fastigheter och fastighetsbolag i Röstånga

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Röstånga. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Röstånga.

Jörgen Nilsson Service Och Fastigheter AB
Blinkarpsv. 12
268 68 Röstånga


Acr Fastigheter I Malmö AB
St. Hjortaröd 910
268 68 Röstånga


Mbmt I Ask AB
L. Hjortaröd 692
268 68 RöstångaSkogvångshus
Björnbärsstigen 4Frazzes Service AB
Marieholmsv


Röstångahallen
Marieholmsv. 11
268 68 Röstånga


Garnsoffan AB
Härsnäs 628
268 68 Röstånga


Tibbaröd-Hjortaröds Samfällighetsförening
St. Hjortaröd 1
268 68 RöstångaRöstånga Utvecklings AB (Svb)
Billingev

Annons:

Detaljinformation om orten Röstånga - fastighetsdata

Röstånga är en tätort i Svalövs kommun i Skåne. Röstånga ligger vid foten av Söderåsen. I Röstånga ligger Röstånga kyrka. Röstånga är kyrkby i Röstånga socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Röstånga landskommun.

Yta: 131,61 hektar
Invånare: 839, år 2010

Här hittar du mer information om Röstånga.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Röstånga. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.