Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Röke

Annons:
I orten Röke finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 2 olika företag inom fastigheter i Röke som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Röke. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Röke rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Röke som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Röke hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Röke variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Röke eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Röke

För dig som letar efter lediga tomter i Röke kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Röke

Även lediga lägenheter i Röke går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Röke.

Fastigheter och fastighetsbolag i Röke

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Röke. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Röke.

Knipered-Service
Önnarp 4282
282 93 RÖKE


Röke Skogsservice AB
Röke 4250
282 93 RÖKE

Annons:

Detaljinformation om orten Röke - fastighetsdata

Röke är en tätort i Hässleholms kommun och kyrkby i Röke socken i Skåne. I orten ligger Röke kyrka. Det största evenemanget i byn är den årliga loppmarknaden.

Yta: 66,36 hektar
Invånare: 219, år 2010

Här hittar du mer information om Röke.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Röke. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.