Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Råå

Annons:
I orten Råå finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Råå som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Råå. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Råå rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Råå som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Råå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Råå variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Råå eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Råå

För dig som letar efter lediga tomter i Råå kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Råå

Även lediga lägenheter i Råå går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Råå.

Fastigheter och fastighetsbolag i Råå

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Råå. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Råå.

Råå Marina Fastigheter, AB
Västindieg. 16
252 71 RÅÅ


Archemi Fastigheter AB
Styrmansg. 19
252 70 RååPesus Consulting
Libaug. 5


Löwander och Partners På Råå AB
Rååv. 26
252 70 RååERA Löwander & Partners Bostadsmäklarna
Rååv. 26 -28


Råå Varv AB
Västindieg. 20
252 71 RÅÅ


Närdingen 13
Styrmansg. 6 A
252 70 Råå


Sundsfast AB
Västindieg. 20
252 71 RÅÅ


Inger Thede AB
Jungmansg. 16
252 70 Råå


Per Och Ola Hansson Fastighets AB
Västindieg. 13
252 71 RÅÅ


Jenni Nyström Fastighetsförmedling AB
Rååv. 51
252 70 Råå


Ulf J Hedén Holding AB
Bårslövsvägen 3
252 71 RÅÅ

Annons:

Detaljinformation om orten Råå - fastighetsdata

Råå är ett fiskeläge i södra Helsingborg. Vid Råå mynnar Råån. Ortens namn skrevs 1521 (aff) Raa och har fått sitt namn efter Råån. Åns namn kommer av forndanska ra 'stång, gränsmärke'. Råån är gräns mellan två härad på en lång sträcka. På Råå finns flera gamla företag. Bland de äldsta som kan nämnas är Holms varv, E&B Petterssons Plåtslageri...

Yta:
Invånare: 3047, år 2010

Här hittar du mer information om Råå.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Råå. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.