Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Perstorp

Annons:
I orten Perstorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Perstorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Perstorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Perstorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Perstorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Perstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Perstorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Perstorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Perstorp

För dig som letar efter lediga tomter i Perstorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Perstorp

Även lediga lägenheter i Perstorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Perstorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Perstorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Perstorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Perstorp.

Perstorps Bostäder AB
Torgg. 3
284 31 PERSTORP


Martin Hinn Fastigheter AB
Karsholm 203
284 92 Perstorp


Wannborga Fastigheter AB
Hökv. 6 A
284 36 Perstorp


Jonsson Almqvist Fastigheter AB
Skrivarev. 2
284 34 PerstorpFlorafastigheter 19 AB
0435


Perstorps Entreprenad AB
Månstorp 104
284 91 PERSTORP


Färingtofta-Guvarp-Kampholma Samfällighetsför
Bjärröd 1008
284 91 PERSTORP


Troedsberga 9:43
Troedsberga 113
284 91 PERSTORP

Annons:

Detaljinformation om orten Perstorp - fastighetsdata

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånare: 5665, år 2010

Här hittar du mer information om Perstorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Perstorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.