Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Påarp

Annons:
I orten Påarp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Påarp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Påarp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Påarp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Påarp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Påarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Påarp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Påarp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Påarp

För dig som letar efter lediga tomter i Påarp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Påarp

Även lediga lägenheter i Påarp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Påarp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Påarp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Påarp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Påarp.

Stefan O Anders Fastigheter AB
Lokförareg. 22
253 53 PÅARPFastighetsbolaget Kerstinbirgitta AB
Lundsg


Roger Sjöstrand och Jessica Sjöstrand
Nytorp 130
253 53 PÅARP


Ola Gustafsson
Välluvsv. 4
253 51 PÅARPFlexea AB
Maskinistgatan


Tuwa Intressenter AB
Rausv. 687
253 51 PÅARP


Påarps Fastighets AB
Maskinistg. 1
253 51 PÅARPFastighetsaktiebolaget Mixtura
Maskinistg. 1


Ganzo AB
Maskinistg. 10
253 51 PÅARP


Aktören Fastighet HB
Maskinistg. 7
253 51 PÅARP


Alfredsson Projektutveckling AB
Smultrong. 5
253 51 PÅARP


Sintum, AB
Lokv. 59
253 52 PåarpSamfällighetsföreningen Lokvägen 13-31
Lokv


Fastighetsbolaget Juglans AB
Idrottsg. 12
253 51 PÅARPSankyl AB
Helsingborgsv


Frillestad-Rosenlund Samfällighetsförening
Mellanmossev. 35
253 53 PÅARP

Annons:

Detaljinformation om orten Påarp - fastighetsdata

Påarp är en tätort i Helsingborgs kommun i Välluvs socken i Skåne län, tio kilometer öster om centrala Helsingborg. Påarp expanderade kraftigt under 1960-70-talen, och är främst en bostadsort med stor arbetspendling till Helsingborg. Ortnamnet (1524 Poerup) innehåller ett mansbinamn Pa 'påfågel' och torp 'nybygge'.

Yta: 159,70 hektar
Invånare: 2789, år 2010

Här hittar du mer information om Påarp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Påarp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.