Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Oxie

Annons:
I orten Oxie finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Oxie som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Oxie. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Oxie rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Oxie som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Oxie hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Oxie variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Oxie eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Oxie

För dig som letar efter lediga tomter i Oxie kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Oxie

Även lediga lägenheter i Oxie går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Oxie.

Fastigheter och fastighetsbolag i Oxie

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Oxie. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Oxie.

FastighetsTeamet AB
Glostorpsv. 2
238 41 OXIE


Tegger Gruppen AB
Glostorpsv. 2
238 41 OXIE


SundCom Group AB
Lockarpsv. 10
238 41 OXIE


NFM Flytgolv AB
Vångav. 1
238 41 OXIE


Plymab Fastigheter AB
Sofiedalsv. 6
238 37 OxieJotunheim Fastigheter AB
LånghögsvIngvar Strandhs Fastigheter I Oxie AB
Kristinebergsv. 54


S&S Långtradaren 10 AB
Företagsv. 5
238 37 Oxie


Chiantitours
Kopparstjärnas Gata 10
238 41 OXIE


Ägolottens Samfällighetsförening
Stensåkerv. 40
238 33 OxieFjärdingsmannens Samfällighetsförening
GustafTegelstenens Samfällighetsförening
Lerbråkav. 4Pobu AB
Lockarps


Af Egendomsförmedling
Sandekullsv. 3
238 35 Oxie


Björkdungen AB
Anders Orkans v. 1
238 43 OXIEStall Glostorp AB
Glostorpsv. 2


Geotra AB
Sofiedalsv. 8
238 37 OxieMice Transport AB
Glimtv. 8

Annons:

Detaljinformation om orten Oxie - fastighetsdata

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånare: 11493, år 2010

Här hittar du mer information om Oxie.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Oxie. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.