Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Osby

Annons:
I orten Osby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Osby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Osby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Osby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Osby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Osby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Osby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Osby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Osby

För dig som letar efter lediga tomter i Osby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Osby

Även lediga lägenheter i Osby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Osby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Osby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Osby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Osby.

Osbybostäder AB
Parkg. 1
283 31 Osby


Swansons Travel AB
V. Storg. 32
283 35 Osby


Budtjänst i Osby AB
Värmev. 12
283 43 OSBY


Skfs Fastigheter AB
Åsv. 3
283 45 OSBY


Stålbolaget Fastigheter I Osby AB
Kälsvedsv.
283 44 Osby


Confundo Fastigheter AB
Sibbarp 3286
283 91 OsbyUlf Andersson Fastigheter AB
Pl 3008Fastighetsbyrån
Esplanadg


Fastighets AB Solstrålen
Vinterv. 1
283 44 Osby


Osbytången Fastighets AB
Klöverv. 20
283 50 OSBY

Annons:

Detaljinformation om orten Osby - fastighetsdata

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånare: 7157, år 2010

Här hittar du mer information om Osby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Osby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.