Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Örkelljunga

Annons:
I orten Örkelljunga finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 7 olika företag inom fastigheter i Örkelljunga som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Örkelljunga. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Örkelljunga rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Örkelljunga som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Örkelljunga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Örkelljunga variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Örkelljunga eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Örkelljunga

För dig som letar efter lediga tomter i Örkelljunga kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Örkelljunga

Även lediga lägenheter i Örkelljunga går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Örkelljunga.

Fastigheter och fastighetsbolag i Örkelljunga

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Örkelljunga. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Örkelljunga.

Örkelljungabostäder AB
Storg. 6
286 37 örkelljunga


Fastighetsbyrån
Ängelholmsv. 1 A
286 33 örkelljunga


Olles Fastigheter I Markaryd AB
Hässleholmsv. 60
286 35 örkelljungaRökaholm Fastigheter AB
073


M Klitgaard Fastigheter AB
Mörkahultsv. 4
286 36 ÖRKELLJUNGABBC Fastigheter AB
Skåneporten 2


P&N Fastigheter AB
Vallg. 1
286 33 örkelljunga

Annons:

Detaljinformation om orten Örkelljunga - fastighetsdata

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånare: 4818, år 2010

Här hittar du mer information om Örkelljunga.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Örkelljunga. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.