Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ödåkra

Annons:
I orten Ödåkra finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Ödåkra som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ödåkra. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ödåkra rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ödåkra som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ödåkra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ödåkra variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ödåkra eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ödåkra

För dig som letar efter lediga tomter i Ödåkra kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ödåkra

Även lediga lägenheter i Ödåkra går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ödåkra.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ödåkra

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ödåkra. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ödåkra.

Ängagårds Fastigheter HB
Cederg. 20
254 74 ÖDÅKRA


Utvälinge Fastigheter AB
Gröneg. 9
254 75 ödåkraÖdåkra Fastigheter AB
Östanvindsg. 9Hällede 2:32:s Samfällighetsförening
Istappsg. 20Samfällighetsföreningen Svensgård Norra
Solgårdsg. 8M.N Fastighets & Trädgårdstjänst
Tög


Trewion AB
Centralg. 9
254 75 ödåkraSvea Ing-Mari Hilding
Brittsommarg. 2


Alles Allservice
Östanvindsg. 22
254 75 ödåkra


PalleS Byggnadsfirma
Palmg. 20
254 74 ÖDÅKRA


Major Sing Sidhu
Allerumsv. 6
254 74 ÖDÅKRA

Annons:

Detaljinformation om orten Ödåkra - fastighetsdata

Ödåkra är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. Samhället ligger cirka åtta kilometer norr om Helsingborgs centrum, och cirka fem kilometer från Öresund. Omedelbart söder om orten ligger shoppingcentret Väla centrum.

Yta: 304,60 hektar
Invånare: 4920, år 2010

Här hittar du mer information om Ödåkra.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ödåkra. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.