Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nyvång

Annons:
I orten Nyvång finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 1 olika företag inom fastigheter i Nyvång som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nyvång. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nyvång rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nyvång som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nyvång hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nyvång variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nyvång eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nyvång

För dig som letar efter lediga tomter i Nyvång kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nyvång

Även lediga lägenheter i Nyvång går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nyvång.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nyvång

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nyvång. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nyvång.

Nsi Sweden AB
Gruvg. 32
265 50 Nyvång

Annons:

Detaljinformation om orten Nyvång - fastighetsdata

Nyvång är en del av tätorten Åstorp i Åstorps kommun i Skåne län, belägen väster om E4:an. I Nyvång fanns Sveriges genom tiderna största stenkolsgruva. Gruvan, som hette schakt Carl Cervin (namnet efter bankiren Carl Cervin Stockholm), drevs mellan 1911 och 1966.

Yta:
Invånare: 600, år 2010

Här hittar du mer information om Nyvång.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nyvång. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.