Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nyhamnsläge

Annons:
I orten Nyhamnsläge finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 20 olika företag inom fastigheter i Nyhamnsläge som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nyhamnsläge. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nyhamnsläge rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nyhamnsläge som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nyhamnsläge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nyhamnsläge variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nyhamnsläge eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nyhamnsläge

För dig som letar efter lediga tomter i Nyhamnsläge kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nyhamnsläge

Även lediga lägenheter i Nyhamnsläge går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nyhamnsläge.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nyhamnsläge

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nyhamnsläge. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nyhamnsläge.

Gyllenstiernska Krapperupsstiftelsen
Krapperups Kyrkov. 13
263 76 NYHAMNSLÄGE


Mmc Fastigheter HB
Brunnbyv. 159
263 76 NYHAMNSLÄGE


Kvidinge Centrum HB
Ljunghedsv. 14
263 75 Nyhamnsläge


Ingemar Eliasson
Louisefredsv. 39
263 75 Nyhamnsläge


Ellemossen
Bränneslyckevägen 7251
263 76 NYHAMNSLÄGE


Domherren AB
Ljunghedsv. 14
263 75 NyhamnslägeArmborstet 3
BlekevB/A/D/Company AB
Blekev


Renfast i Skåne AB
Måns Jons v. 15 A
263 76 NYHAMNSLÄGE


Eleshult Samfällighetsförening
Sandskäddev. 17
263 75 NyhamnslägeHöganäs Affärsbyrå AB
Sven Bonas v. 8Olof Weister Konsult
Bränneslyckev


Lagny AB
Janne Petters v. 31
263 76 NYHAMNSLÄGE


Revisorshuset I Helsingborg, Höganäs och Klippan AB
Karolinev. 13
263 76 NYHAMNSLÄGEWarodells Bygg o Golv
N


Kontorshuset i Nyhamn För Fast.Höganäs
Thin Jöns v. 15
263 76 NYHAMNSLÄGEVägföreningen För Nordöstra Delen Av Nyhamnsläge
Eleshultsv


Bräcke Lyft & Transport
Bränneslyckev. 139
263 76 NYHAMNSLÄGE


Timotej Förvaltnings KB
Karolinev. 13
263 76 NYHAMNSLÄGE


Arilds Service AB
Eleshultsv. 33
263 75 Nyhamnsläge

Annons:

Detaljinformation om orten Nyhamnsläge - fastighetsdata

Nyhamnsläge ligger vid kusten norr om Höganäs och är numera en del av tätorten Höganäs. Orten består mestadels av villabebyggelse men det finns också några mindre flerfamiljshus i centrum. En mindre småbåtshamn finns i byn och söder om denna finns en lång sandstrand med en väl tilltagen badbrygga.

Yta:
Invånare: 1500, år 2010

Här hittar du mer information om Nyhamnsläge.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nyhamnsläge. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.