Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Nybrostrand

Annons:
I orten Nybrostrand finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Nybrostrand som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Nybrostrand. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Nybrostrand rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Nybrostrand som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Nybrostrand hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Nybrostrand variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Nybrostrand eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Nybrostrand

För dig som letar efter lediga tomter i Nybrostrand kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Nybrostrand

Även lediga lägenheter i Nybrostrand går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Nybrostrand.

Fastigheter och fastighetsbolag i Nybrostrand

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Nybrostrand. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Nybrostrand.

Roslins Fastighets AB
Ugglev. 3
271 71 NybrostrandVranarp Hus och Bygg HB
RönnvGot Fastighets AB
Falkv. 7Roslins Förvaltning AB
Ugglev. 3Jörgensen, Mats
Almv. 5


Emv invest AB
Vildgåsv. 14
271 71 Nybrostrand


Vinera AB
Nejlikev. 10
271 71 NybrostrandSyret Fastighets AB
Bussmev. 2

Annons:

Detaljinformation om orten Nybrostrand - fastighetsdata

Nybrostrand är en tätort i Ystads kommun i Skåne län, belägen vid kusten öster om Ystad och söder om Köpingebro. För bebyggelsen i den östra delen av samhället har SCB avgränsat en separat småort, namnsatt till Nybrostrands fritidshusområde. Nybrostrand är ett villasamhälle med en del sommarhusbebyggelse vid Nybroåns utlopp i Östersjön.

Yta: 83,26 hektar
Invånare: 810, år 2010

Här hittar du mer information om Nybrostrand.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Nybrostrand. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.