Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Näsum

Annons:
I orten Näsum finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Näsum som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Näsum. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Näsum rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Näsum som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Näsum hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Näsum variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Näsum eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Näsum

För dig som letar efter lediga tomter i Näsum kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Näsum

Även lediga lägenheter i Näsum går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Näsum.

Fastigheter och fastighetsbolag i Näsum

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Näsum. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Näsum.

PefAB Petterssons Förvaltning AB
Linnavångsv. 30
295 74 NÄSUM


Västanå Vägsamfällighet
Västanåv. 410
295 94 NÄSUMFöreningen Humlebygget
VångavIndustriförvaltning I Näsum AB
Linnavångsv. 30Östads Samfällighetsförening
Olofströmsv. 870

Annons:

Detaljinformation om orten Näsum - fastighetsdata

Näsum är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Näsums socken i Skåne. Samhället är en av flera tätorter runt Ivösjön. I samhället ligger bland annat Näsums kyrka. Utanför Näsum finns Humletorkan, en kulturbyggnad som byggdes för att torka humle till öltillverkning.

Yta: 119,58 hektar
Invånare: 1117, år 2010

Här hittar du mer information om Näsum.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Näsum. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.