Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Munka-Ljungby

Annons:
I orten Munka-Ljungby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 19 olika företag inom fastigheter i Munka-Ljungby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Munka-Ljungby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Munka-Ljungby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Munka-Ljungby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Munka-Ljungby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Munka-Ljungby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Munka-Ljungby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Munka-Ljungby

För dig som letar efter lediga tomter i Munka-Ljungby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Munka-Ljungby

Även lediga lägenheter i Munka-Ljungby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Munka-Ljungby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Munka-Ljungby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Munka-Ljungby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Munka-Ljungby.

RSP Produktion AB
Ellenbergav. 13
266 32 MUNKA-LJUNGBY


PARE FASTIGHETER STENGETEN AB
Företagareg. 18
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Brohus Fastigheter AB
Skelderhusv. 123
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Tingbergs Vägs Samfällighetsförening
Lilla Tingberg
266 94 MUNKA-LJUNGBYLjungabolets Byggnadsplans Samfäll
Smultronstigen 3S R Munka Ljungby Fastighets AB
Gesällg


Lärkeröds Samfällighetsförening
Kyrkog. 4
266 33 MunkaErlandsson, Alf Ronny Bertil
Dalamöllev. 82


Grottekvarnens Samfällighetsförening
Ellenbergav. 13
266 32 MUNKA-LJUNGBYFrästek System AB
Företagareg. 6


L & L Lokal AB
Företagareg. 18
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Munkaljungby Ridklubb
Skeldingev. 10
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Fastigheten Tången 3 AB
Företagareg. 7 A
266 32 MUNKA-LJUNGBY


Augustenborgs Samfällighetsförening
Aggarpsv. 308
266 94 MUNKA-LJUNGBYAllround Uthyrning Sverige AB
UgglemossavTåstarps Gymn.För
Tåstarps Backav. 110Torvgårda
Kollebäcksv. 288Backarnas Samfällighetsförening
EriksBassholma Samfällighetsförening
Aggarps Byav. 82

Annons:

Detaljinformation om orten Munka-Ljungby - fastighetsdata

Munka Ljungby är en tätort i Ängelholms kommun och kyrkby i Munka Ljungby socken i Skåne. I orten ligger bland annat Munka-Ljungby kyrka och Munka folkhögskola. Munka-Ljungby har många industrier, de flesta i den södra delen av orten.

Yta: 223,32 hektar
Invånare: 2840, år 2010

Här hittar du mer information om Munka-Ljungby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Munka-Ljungby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.