Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Mörarp

Annons:
I orten Mörarp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 16 olika företag inom fastigheter i Mörarp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Mörarp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Mörarp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Mörarp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Mörarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Mörarp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Mörarp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Mörarp

För dig som letar efter lediga tomter i Mörarp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Mörarp

Även lediga lägenheter i Mörarp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Mörarp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Mörarp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Mörarp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Mörarp.

Glanex Teknik HB
Bjuvsleden 2 A
253 56 Mörarp


Pl Syd Fastigheter AB
Benarpsv. 440
253 55 MÖRARP


Fastighets AB Korgen
Bjuvsleden 11
253 56 Mörarp


Ittur Husbutiken AB
Vasatorps
253 54 Mörarp


HB Mörarps Rör
Rättareg. 22
253 56 MörarpPersson, Olof
Sjunnetorps


Fastighets AB Lindaregatan 6 B I Ödåkra
Benarpsv. 440
253 55 MÖRARPInstab AB
G. Tågarpsv. 120


Fastighets AB Billesholms Gård 10:2
Benarpsv. 440
253 55 MÖRARP


Bifo Properties AB
Rosenlundsv. 500
253 54 Mörarp


Manatee AB
Axelsdal
253 56 MörarpCrawfordCenter
Rosenlundsv. 501


Hultbergs Elservice AB
Margaretag. 6
253 55 MÖRARPPropida AB
AxelsdalSkäret Förvaltning HB
NJan Nyman
Rosenlundsv

Annons:

Detaljinformation om orten Mörarp - fastighetsdata

Mörarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Mörarps socken i Skåne län. Mörarp räknas ibland som en förort till Helsingborg, då de flesta boende studerar eller arbetar i staden. Det finns ett flertal företag aktiva på orten, bland annat dambindsleverantören Dambi och kyl- och frysföretaget Sydfrys.

Yta: 114,89 hektar
Invånare: 1893, år 2010

Här hittar du mer information om Mörarp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Mörarp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.