Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Malmö

Annons:
I orten Malmö finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Malmö som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Malmö. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Malmö rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Malmö som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Malmö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Malmö variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Malmö eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Malmö

För dig som letar efter lediga tomter i Malmö kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Malmö

Även lediga lägenheter i Malmö går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Malmö.

Fastigheter och fastighetsbolag i Malmö

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Malmö. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Malmö.

Skanska
Skrivaregatan 1
215 32 MALMÖ


Contentus AB
S. Skolg. 31
214 22 MALMÖ


Inspecta
Höjdroderg. 12
212 39 MALMÖ


SkandiaMäklarna
Slussplan 5
211 30 MALMÖ


Wihlborgs Fastigheter AB
Dockplatsen 16
211 19 Malmö


Haga Gruppen Fastighetsförvaltning AB
Carl Gustafs v. 16
211 46 Malmö


Fastighetsförvaltare Bergman AB
Nordlinds v. 95
217 73 Malmö


Heimstaden Malmö
S. Skolg. 39
214 22 MALMÖ


Bats Fastigheter
Sångleksg. 10
215 79 Malmö


Hemsö Fastighets AB
Neptuniplan 7
211 18 MALMÖ


MKB Fastighets AB
S. Förstadsg. 47
211 43 MALMÖ


Byggnadsundersökningar AB
Derbyv. 6 C
212 35 MALMÖ

Annons:

Detaljinformation om orten Malmö - fastighetsdata

Malmö är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun i Skåne län men även innefattande Arlöv i Burlövs kommun. Malmödelen av tätorten utgör centralort i Malmö kommun, medan Arlöv utgör centralort i Burlövs kommun. Malmö är även residensstad i Skåne län.

Yta: 7 681,36 ha
Invånare: 280415, år 2010

Här hittar du mer information om Malmö.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Malmö. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.