Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lund

Annons:
I orten Lund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Lund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lund

För dig som letar efter lediga tomter i Lund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lund

Även lediga lägenheter i Lund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lund.

Växtvårdarna Grön Interiör
Kalkstensv. 7
224 78 Lund


Paulssons Fastighets
Kyrkog. 13
222 22 LUND


Wihlborgs Fastigheter AB
Scheelev. 17
223 63 LUND


Fastighetsmäklare Rolf Hettinger AB
Ringv. 5
222 25 Lund


Skånegårdar AB
Bredg. 25
222 21 Lund


LKF
L. Tvärg. 21
223 53 Lund


Magntorn & Lindwall
S:t Petri Kyrkog. 15
222 21 Lund


Clifa Service AB
Tellusg. 13
224 57 LUND


Rätt Hem
046 - 14 50 80Lawes Fastighetsservice
Gustavshemsv. 3
227 64 Lund


Riksbyggen
Skifferv. 86
224 78 Lund


Statens fastighetsverk - SFV
Ö. Vallg. 14
223 61 LUND


Thomas Leijon Fastighets AB
Gerdag. 4
223 62 Lund


Byggnads AB Tornahem
Äpplehagen 2
223 55 Lund


Peab
Ruben Rausings g. 11 A
223 55 Lund


Stigborg Förvaltning AB
Skifferv. 11
224 78 Lund


Fastighets AB Briggen
Emdalav. 6
223 69 LUND


Fastighets AB Runstenen
046 - 12 26 77


Annons:

Detaljinformation om orten Lund - fastighetsdata

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånare: 82800, år 2010

Här hittar du mer information om Lund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.