Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ludvigsborg

Annons:
I orten Ludvigsborg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Ludvigsborg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ludvigsborg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ludvigsborg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ludvigsborg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ludvigsborg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ludvigsborg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ludvigsborg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ludvigsborg

För dig som letar efter lediga tomter i Ludvigsborg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ludvigsborg

Även lediga lägenheter i Ludvigsborg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ludvigsborg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ludvigsborg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ludvigsborg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ludvigsborg.

AB Ögonblicket
Strandvägen 39
242 71 LudvigsborgOlsen Bemanning
Häggenäset ekstigen 4


Ljungberg, Jennifer
Övre vägen 1
242 71 Ludvigsborg


Ludvigsborgs-Röinge Vägförening
Gullvivevägen 32
242 72 LUDVIGSBORGJadstens Bygg AB
Kvarndammsvägen 22


Catrin Andersson För Bondemölla 4703
Bondemölla 4703
242 71 LudvigsborgOlle Schönström
Kvarndammsvägen 46Stugan Nr 1 Ek för
Lindvägen


Rainbow Syd Miljöteknik
Fulltoftav. 44
242 71 Ludvigsborg


Ronny Lovén Holding AB
Strandvägen 39
242 71 LudvigsborgEnevångens Samfällighetsförening
Ekvägen 4G.E.B Gebories HB
Bondemölla 4703

Annons:

Detaljinformation om orten Ludvigsborg - fastighetsdata

Ludvigsborg är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Hörby kommun i Skåne län men även innefattande en del av Höörs kommun, belägen mellan Hörby och Höör öster om Ringsjön. I Ludvigsborg finns en Ica Nära-butik. Det finns även en friskola (F-9), ett fritids och ett dagis. Det finns bussförbindelse med Hörby och Höör.

Yta: 149,02 hektar
Invånare: 1041, år 2010

Här hittar du mer information om Ludvigsborg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ludvigsborg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.