Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lövestad

Annons:
I orten Lövestad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Lövestad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lövestad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lövestad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lövestad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lövestad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lövestad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lövestad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lövestad

För dig som letar efter lediga tomter i Lövestad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lövestad

Även lediga lägenheter i Lövestad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lövestad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lövestad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lövestad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lövestad.

Heinge-Höleröds Samfällighetsförening
Skogsborg
LövestadBoketorp Fastighets AB
Andg


Heingeskogs Consult KB
Heingebergsv. 856 Heingeskogs Gård
275 71 LövestadStationen
GjutaregCecilia Dieterle Mattsson Uthyrning Av Verksamhetslokal
Kristinelundsvägen


Mini Entreprenad I Skåne, AB
Brösarpsv. 19
275 72 LÖVESTAD


Lövestad 7:23
Lövestad 7
275 71 LövestadVanstad Markservice
St. Vanstadsv. 518


Dennis Blomgren, Firma
Kristinelundsv. 57 -63
275 72 LÖVESTAD


Björkquist, Roland
Nilstorpsvägen
275 71 Lövestad


Lövåsa Lars-Inge Jonasson AB
Stora Tolångavägen
275 72 LÖVESTADSöderlenbostäder, AB
Storg


Lindqvist, Per-Anders
St. Tolångav. 453
275 72 LÖVESTAD

Annons:

Detaljinformation om orten Lövestad - fastighetsdata

Lövestad är en tätort i Sjöbo kommun i Skåne län. Lövestad växte fram som stationssamhälle under mitten av 1800-talet, vid Ystad-Eslövs Järnväg (numera nerlagd, persontrafiken upphörde 1981). Banan hade även en hållplats i Lövestadby, kyrkby i Lövestads socken belägen strax söder om Lövestad.

Yta: 74,64 hektar
Invånare: 643, år 2010

Här hittar du mer information om Lövestad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lövestad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.