Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lönsboda

Annons:
I orten Lönsboda finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Lönsboda som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lönsboda. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lönsboda rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lönsboda som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lönsboda hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lönsboda variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lönsboda eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lönsboda

För dig som letar efter lediga tomter i Lönsboda kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lönsboda

Även lediga lägenheter i Lönsboda går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lönsboda.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lönsboda

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lönsboda. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lönsboda.

LNT Järn-Sprängmedel AB
Ö. Järnvägsg. 2
280 70 LÖNSBODA


Bröderna Klemmedssons Fastighets AB
Kyrkhultsv. 4
280 70 LÖNSBODA


Tommaboda Samfällighetsförening
Tommaboda 695
280 70 LÖNSBODAAbec Fastighets AB
Gjutareg. 2Tommaboda Östra Samfällighetsförening
TommabodavTornhuset I Lönsboda AB
Tosthultsv. 9Gustafsson AB, Entreprenörfirma Evald
Gisslaboda


Hujeda AB
073 - 181 68 00Örkeneds Ekonomiservice AB
N. Duvhult 999
280 70 LÖNSBODAPer Arne Evaldsson
Gylsboda 2460

Annons:

Detaljinformation om orten Lönsboda - fastighetsdata

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånare: 1903, år 2010

Här hittar du mer information om Lönsboda.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lönsboda. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.