Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lomma

Annons:
I orten Lomma finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Lomma som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lomma. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lomma rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lomma som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lomma hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lomma variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lomma eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lomma

För dig som letar efter lediga tomter i Lomma kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lomma

Även lediga lägenheter i Lomma går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lomma.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lomma

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lomma. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lomma.

Malmö Möbelpolering
Siriusg. 3
234 37 LOMMA


Make Fastigheter AB
Vinstorpsv. 31
234 37 LOMMASkärskog Fastigheter
Tullhustorget 10


Donab Fastigheter AB
Vinstorpsv. 33
234 37 LOMMABromi Gruppen Fastigheter AB
Lomma

Annons:

Detaljinformation om orten Lomma - fastighetsdata

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånare: 10837, år 2010

Här hittar du mer information om Lomma.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lomma. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.