Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Ljungbyhed

Annons:
I orten Ljungbyhed finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 20 olika företag inom fastigheter i Ljungbyhed som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Ljungbyhed. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Ljungbyhed rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Ljungbyhed som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Ljungbyhed hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Ljungbyhed variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Ljungbyhed eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Ljungbyhed

För dig som letar efter lediga tomter i Ljungbyhed kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Ljungbyhed

Även lediga lägenheter i Ljungbyhed går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Ljungbyhed.

Fastigheter och fastighetsbolag i Ljungbyhed

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Ljungbyhed. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Ljungbyhed.

Ljungbyhed Park AB
Thulinv. 5
264 51 Ljungbyhed


Ingelstorps Gård
Ingelstorps Gård 1200
264 54 LJUNGBYHED


Rönneådalens Sport & Fritid AB
Rynke 589
264 53 Ljungbyhed


Spolservice i Ljungbyhed AB
Skankhult 4820
264 54 LJUNGBYHED


Snälleröds VVS & Fastighets Service
Snälleröd 4744
264 54 LJUNGBYHED


Eurolink Fastigheter AB
Rågångsg. 3
264 53 LjungbyhedVinnardag Fastigheter
Färingtofta 4161


Dillkrona Förvaltnings AB
Risebergagården
264 54 LJUNGBYHEDSorröds Gård AB
Sorrödsgården 438Björkarps Samfällighetsförening
BjörkarpH. Bertram Invest AB
Tostarp


Reval Sweden KB
Herrevadskloster
264 53 LjungbyhedAsn Consulting
Allarp 777


Svantessons Fastighets AB
Slättåkra 928
264 53 Ljungbyhed


Gundetorp-Smålandens Samfällighetsförening
TOLSJÖ 444 444
264 53 LjungbyhedSnälleröds Säteri AB
Förrådsv. 10


Åsbo Fastighetsbyrå
Brohuset 357
264 53 Ljungbyhed


Snälleröds-Torraröds Samfällighetsför
Torraröd 4954
264 54 LJUNGBYHEDLjung-Allarps Samfällighetsförening
Allarp 834Brandsbergagården KB
Brandsberga

Annons:

Detaljinformation om orten Ljungbyhed - fastighetsdata

Ljungbyhed är en tätort i Klippans kommun i Skåne län. Ljungbyhed har länge präglats av sin karaktär som militär övningsplats. På senare år har dock den militära närvaron minskats. Det finns verksamhet på Ljungbyheds flygplats. Bland annat driver Trafikflyghögskolan, TFHS, trafikflygarutbildning för civil luftfart i Lunds universitets regi.

Yta: 296,89 hektar
Invånare: 2046, år 2010

Här hittar du mer information om Ljungbyhed.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Ljungbyhed. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.