Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Linderöd

Annons:
I orten Linderöd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Linderöd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Linderöd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Linderöd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Linderöd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Linderöd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Linderöd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Linderöd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Linderöd

För dig som letar efter lediga tomter i Linderöd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Linderöd

Även lediga lägenheter i Linderöd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Linderöd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Linderöd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Linderöd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Linderöd.

Linderödsgården
Bösarpsvägen 214
298 94 LINDERÖD


Börjessons Bil O Traktor Linderöd
Hackev. 6
298 94 LINDERÖD


Fonnelunds Invest AB
Hackev. 20
298 94 LINDERÖD


Loarps Samfällighetsförening
Loarpsv. 23
298 94 LINDERÖDByrhults Samfällighetsförening
ByrhultsvägenLinderöds Allmek, Sven Gustafsson
äsphultsv

Annons:

Detaljinformation om orten Linderöd - fastighetsdata

Linderöd är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Linderöds socken i Skåne. Linderöd har gett namn åt Linderödsåsen. E22 går igenom Linderöd. Linderöd ligger utmed den numera nedlagda och upprivna bandelen Kristianstad-Eslöv, tidigare Hörby-Tollarps Järnväg. Järnvägen lades ner 1957 och rälsen revs upp 1980.

Yta: 75,84 hektar
Invånare: 404, år 2010

Här hittar du mer information om Linderöd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Linderöd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.