Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Limhamn

Annons:
I orten Limhamn finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 12 olika företag inom fastigheter i Limhamn som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Limhamn. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Limhamn rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Limhamn som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Limhamn hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Limhamn variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Limhamn eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Limhamn

För dig som letar efter lediga tomter i Limhamn kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Limhamn

Även lediga lägenheter i Limhamn går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Limhamn.

Fastigheter och fastighetsbolag i Limhamn

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Limhamn. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Limhamn.

Hallonqvist fastighetsbyrå AB
Tegnérg. 58
216 12 Limhamn


Hanssons Fastigheter Limhamn AB
Limhamnsgårdens Allé 8
216 16 Limhamn


Bryggan Fastighetsekonomi
Järnvägsg. 15
216 14 Limhamn


Aronata AB
Limhamnsv. 111
216 13 LIMHAMN


Landgren
Övägen 8 A
216 42 LIMHAMN


Röing Arkitekter AB
Järnvägsg. 17
216 14 Limhamn


Rut & Rot Hemservice AB
Stjärnplan 3
216 18 Limhamn


Folkets Hus i Limhamn
Linnég. 61
216 14 Limhamn


LB Måleri AB
Bispg. 76
216 22 LIMHAMN


Kristineberg Fastigheter AB
040 - 18 87 90Kalk Fastigheter AB
Ringugnsg. 14
216 16 LimhamnFagerhyltan Fastigheter 8 AB
Strandg

Annons:

Detaljinformation om orten Limhamn - fastighetsdata

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånare: 5674, år 2010

Här hittar du mer information om Limhamn.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Limhamn. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.