Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Lerberget

Annons:
I orten Lerberget finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 14 olika företag inom fastigheter i Lerberget som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Lerberget. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Lerberget rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Lerberget som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Lerberget hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Lerberget variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Lerberget eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Lerberget

För dig som letar efter lediga tomter i Lerberget kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Lerberget

Även lediga lägenheter i Lerberget går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Lerberget.

Fastigheter och fastighetsbolag i Lerberget

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Lerberget. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Lerberget.

Boställets Samfällighetsförening
Lergravsv. 19
263 52 LerbergetÖstra Lerbergets Samfällighetsförening
BetesvKölnans Fritidsby
Frögränd 22


Lerbergets Byamän Ek För
Lerbergets HAMN
263 52 Lerberget


4220 Holding AB
Lerbergets Byav. 124
263 52 LerbergetAB Hampus
LerbergetsFastighets AB Snödroppen
LarsLerbergets Elservice
Segelv. 45


Östra Lerbergets Samfällighetsförening Nr 3
Höv. 21
263 53 LERBERGET


Samfällighetsföreningen Groddgränd
Groddgränd 32
263 53 LERBERGETSvinbådan AB
Lerbergets


Östra Lerbergets Samfällighetsförening Nr 6
Höv. 85
263 53 LERBERGETÖstra Lerbergets Samfällighetsförening Nr 4
Höv. 22


Nordiska Tanktransporter Helsi
Rättarev. 60
263 53 LERBERGET

Annons:

Detaljinformation om orten Lerberget - fastighetsdata

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånare: 2700, år 2010

Här hittar du mer information om Lerberget.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Lerberget. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.