Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Landskrona

Annons:
I orten Landskrona finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 13 olika företag inom fastigheter i Landskrona som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Landskrona. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Landskrona rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Landskrona som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Landskrona hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Landskrona variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Landskrona eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Landskrona

För dig som letar efter lediga tomter i Landskrona kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Landskrona

Även lediga lägenheter i Landskrona går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Landskrona.

Fastigheter och fastighetsbolag i Landskrona

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Landskrona. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Landskrona.

Lindström Fastigheter AB
Eriksg. 90
261 33 Landskrona


Jinnestål Förvaltning
Svaneg. 5
261 39 Landskrona


Mäklarhuset
Kungsg. 19
261 31 Landskrona


Landskronahem, AB
Pjäsg. 14
261 45 LANDSKRONA


ABOS Skadeservice
Örestigen 15
261 61 LANDSKRONA


Svenska Hus
N. Långg. 24
261 31 Landskrona


Greger Jönsson Nordisk Fastighetsförmedling AB
Storg. 31
261 31 Landskrona


Mäklarfirman Markholm & Partners AB
Borgmästarg. 14
261 32 LANDSKRONA


Peab
Varvsv. 113
261 35 Landskrona


Olavia AB
Strandv. 204
261 22 Landskrona


HSB Landskrona Ek. För.
Storg. 25
261 22 Landskrona


Fastighetsbyrån
Järnvägsg. 13
261 32 LANDSKRONA


Svensk Fastighetsförmedling
Ödmanssonsg. 2
261 34 LANDSKRONA

Annons:

Detaljinformation om orten Landskrona - fastighetsdata

Landskrona är centralort i Landskrona kommun. Tätorten hade 30499 invånare år 2010. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund. Landskrona stad grundades möjligen den 20 mars 1413, då fiskeläget Sønder Sæby gavs stadsprivilegier av unionskungen Erik av Pommern.

Yta: 12,09 km2
Invånare: 30499, år 2010

Här hittar du mer information om Landskrona.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Landskrona. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.