Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kristianstad

Annons:
I orten Kristianstad finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Kristianstad som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kristianstad. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kristianstad rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kristianstad som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kristianstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kristianstad variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kristianstad eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kristianstad

För dig som letar efter lediga tomter i Kristianstad kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kristianstad

Även lediga lägenheter i Kristianstad går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kristianstad.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kristianstad

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kristianstad. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kristianstad.

Byggnads AB Bröderna Persson
Döbelnsg. 10
291 31 KRISTIANSTAD


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
V. Storg. 47
291 31 KRISTIANSTAD


ABK, AB Kristianstadsbyggen
N. Kaserng. 4
291 32 Kristianstad


Dahlqvists Fastighetsförvaltning AB
Döbelnsg. 9
291 31 KRISTIANSTAD


Svensk Fastighetsförmedling
Hessleg. 4
291 31 KRISTIANSTAD


Värderingsbyrån
Norretullsv. 15
291 32 Kristianstad


FASAB Fastighetsskötsel AB
Björkhemsv. 9
291 54 Kristianstad


Mäklarhuset i Kristianstad AB
G. Långebrog. 34 B
291 59 KRISTIANSTAD


Olandersson B Fastighetsförvaltning
044 - 24 04 88Skooghs Bygg AB
Björkhemsv. 15D
291 54 Kristianstad


Förvaltningsaktiebolaget Floresta
Vasag. 7
291 53 KRISTIANSTAD

Annons:

Detaljinformation om orten Kristianstad - fastighetsdata

Kristianstad är en tätort som är centralort i Kristianstads kommun i Skåne län. Orten är Sveriges 30:e största tätort och Skånes fjärde största, med 35 711 invånare. Kristianstad är den svenska livsmedelsindustrins största centrum och över 3 500 personer är anställda inom livsmedelsindustrin...

Yta: 1 768,62 hektar
Invånare: 35711, år 2010

Här hittar du mer information om Kristianstad.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kristianstad. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.