Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Köpingebro

Annons:
I orten Köpingebro finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 17 olika företag inom fastigheter i Köpingebro som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Köpingebro. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Köpingebro rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Köpingebro som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Köpingebro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Köpingebro variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Köpingebro eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Köpingebro

För dig som letar efter lediga tomter i Köpingebro kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Köpingebro

Även lediga lägenheter i Köpingebro går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Köpingebro.

Fastigheter och fastighetsbolag i Köpingebro

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Köpingebro. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Köpingebro.

BA Fastigheter AB
Lantmannav. 3
271 72 KÖPINGEBRO


Glimmdala Fastigheter AB
Fallenbjärsv. 220
271 73 KöpingebroB Andersson Fastigheter AB
Lantmannav. 3


Tobbes Fixar-Assistans
Stationsv. 3
271 72 KÖPINGEBRO


Klarven I Köpingebro AB
Vigav. 4
271 72 KÖPINGEBROK-F Olssons El
Fallenbjärsvägen


Etienne Edberg Natur-Information
St. Köpinge Byv. 102
271 73 Köpingebro


Björk, Ulf Inge Stefan
Per I Möllans v.
271 73 Köpingebro


Edere AB
Fårarpsvägen
271 73 Köpingebro


Murab Fastighets AB
Nybrov. 29
271 72 KÖPINGEBROKP Bilar
Köpingebrovägen


Marianne O Bengt Rosengren
G. Idrottsv. 13
271 72 KÖPINGEBRO


Swedgo AB
Backåsav. 17
271 73 Köpingebro


Dahlsjö, Sven-Olof
Fårarpsvägen 5
Köpingebro


Bevakning Syd
Augustiv. 3
271 72 KÖPINGEBRO


Löjtnantens Samfällighetsförening
Befälsv. 12
271 72 KÖPINGEBRORa Fordonsservice AB
Per

Annons:

Detaljinformation om orten Köpingebro - fastighetsdata

Köpingebro är med drygt 1 100 invånare den näst största tätorten i Ystads kommun i Skåne län. 1894 anlade Ystads sockerraffinaderi ett råsockerbruk på orten, något som gjorde att samhället blev en viktig ort för den svenska sockerindustrin.

Yta: 98 hektar
Invånare: 1134, år 2010

Här hittar du mer information om Köpingebro.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Köpingebro. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.