Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Klippan

Annons:
I orten Klippan finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Klippan som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Klippan. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Klippan rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Klippan som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Klippan hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Klippan variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Klippan eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Klippan

För dig som letar efter lediga tomter i Klippan kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Klippan

Även lediga lägenheter i Klippan går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Klippan.

Fastigheter och fastighetsbolag i Klippan

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Klippan. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Klippan.

Åke Dahl Fastighets AB
Storg. 26
264 33 KLIPPAN


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 25
264 33 KLIPPAN


Bosab Fastighetsförvaltning AB
Vedbyv. 41
264 35 KLIPPAN


Riksbyggen
Storg. 35
264 21 Klippan


Treklövern Bostads AB
Storg. 43
264 32 Klippan


JFC HåltagningSyd AB
Maltgränd 4
264 39 KLIPPAN

Annons:

Detaljinformation om orten Klippan - fastighetsdata

Klippan är en tätort och centralort i Klippans kommun i Skåne län. I nordöstra delen av tätorten ligger kyrkbyn Vedby med Vedby kyrka. I Klippan ligger även S:t Petri kyrka. I Klippan finns en lång företagstradition med 1200 aktiva företag med en spridning från små enmansföretag till specialiserade branscher som transport, verkstad, livsmedel...

Yta: 500,12 hektar
Invånare: 8116, år 2010

Här hittar du mer information om Klippan.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Klippan. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.