Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kivik

Annons:
I orten Kivik finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 22 olika företag inom fastigheter i Kivik som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kivik. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kivik rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kivik som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kivik hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kivik variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kivik eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kivik

För dig som letar efter lediga tomter i Kivik kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kivik

Även lediga lägenheter i Kivik går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kivik.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kivik

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kivik. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kivik.

Solglimtens Frukt och Biodling
Bästekille 822
277 35 Kivik


Nordin Fastigheter Nr Ett I Simrishamn AB
Avenboksv. 3
277 31 KivikSoltero Fastigheter AB
Humlev


Berg & Partner Fastigheter AB
Marknadsv. 11
277 32 KIVIK


Mellby Fastighetsförmedling AB
Västanv. 11
277 30 KIVIKHjälmaröd 4:202
KiviksNordin, Gunnar
Avenboksv


Natnalp AB
Killebacken 11
277 31 Kivik


Engsro-Electro
Mellby Ängsro
277 35 Kivik


Kiviks Hamn Fastighets AB
Rusthållsv. 6
277 30 KIVIK


Kivik Holding AB
Karakåsvägen 45
277 35 Kivik


Hansson, Kaj Roger
Åkarp 22
277 35 Kivik


Hjälmaröd-Krubbemöllas Samfällighetsförening
Hjälmaröd 1116
277 32 KIVIKBjörkeboda Lantbruk & Viltvård
Ravlunda 297


Mellby Ateliers Samfällighetsförening
Mellby 26
277 35 KivikInga Christensen AB
Killebacken


Nilu-Teknik HB
Lejeg. 60
277 32 KIVIK


Kiviks Fastighetsförmedling AB
Västanv. 11
277 30 KIVIK


AB B Bjurman Viktor I Kullåkra
Svinaberga Kullåkra 1
277 35 KivikC. Hansson Däck & Fälg
Ravlunda


Kipra AB
070 - 633 35 14Rosenkvist-Stålhammar AB
Killebacken 3
277 31 Kivik

Annons:

Detaljinformation om orten Kivik - fastighetsdata

Kivik är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län och centralort för äppelodlingen i området. Huvudnäringar i dag är fiske och turism. Kiviks musteri i Karakås tillverkar cider, glögg, vin m.m. Förenade frukt tar hand om den frukt som odlas.I Kivik bedrivs marknader såsom Kiviks marknad och Äppelmarknaden i Kivik.

Yta: 125,26 hektar
Invånare: 960, år 2010

Här hittar du mer information om Kivik.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kivik. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.