Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Killeberg

Annons:
I orten Killeberg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Killeberg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Killeberg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Killeberg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Killeberg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Killeberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Killeberg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Killeberg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Killeberg

För dig som letar efter lediga tomter i Killeberg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Killeberg

Även lediga lägenheter i Killeberg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Killeberg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Killeberg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Killeberg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Killeberg.

Möckeln Fastigheter AB
Hökön 1071
280 72 Killeberg


Blp I Älmhult AB
Fornahässlev. 16
280 72 KillebergTexo Holding AB
HallarydsvVj Services
Gnubbarp


Greens Redovisningsbyrå
Kongstorpsv. 6
280 72 Killeberg


Källstorps Samfällighetsförening
Blackatorp 2262
280 72 KillebergStora Stockhults Samfällighetsförening
StockhultsvLoshult-Rävatorpets Vägs Samfällighetsförening
Loshult 2220

Annons:

Detaljinformation om orten Killeberg - fastighetsdata

Killeberg är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen nära Älmhult på andra sidan gränsen till Småland. Strax utanför Killeberg passerar riksväg 23 mellan Malmö och Växjö. I nutiden finns i Killeberg fortfarande kvar en kombinerad livsmedelsbutik/servering, ett sadelmakeri, en bilverkstad och tre frisersalonger.

Yta: 105,12 hektar
Invånare: 585, år 2010

Här hittar du mer information om Killeberg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Killeberg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.