Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kattarp

Annons:
I orten Kattarp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 5 olika företag inom fastigheter i Kattarp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kattarp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kattarp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kattarp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kattarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kattarp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kattarp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kattarp

För dig som letar efter lediga tomter i Kattarp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kattarp

Även lediga lägenheter i Kattarp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kattarp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kattarp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kattarp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kattarp.

Turcosa Fastighets AB
Rallareg. 2 A
254 70 KATTARP


Fastighetskompaniet Helsingborg AB
Östrabyv. 169
254 70 KATTARPTurcosa Fastighetsservice AB
Rallareg. 2 AFleninge Gunnestorp AB
Fleninge


Fastighets AB Furutorp
Ringg. 32
254 70 KATTARP

Annons:

Detaljinformation om orten Kattarp - fastighetsdata

Kattarp är en tätort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Kattarps socken belägen cirka en mil nordost om Helsingborg längs järnvägen mellan Helsingborg och Ängelholm. Kattarp var förr en järnvägsknut. Kattarps kyrka uppfördes på 1200-talet. Den gamla sockenstugan, uppförd 1882 i gult tegel, ligger nära kyrkan.

Yta: 52,58 hektar
Invånare: 688, år 2010

Här hittar du mer information om Kattarp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kattarp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.