Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Kågeröd

Annons:
I orten Kågeröd finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 20 olika företag inom fastigheter i Kågeröd som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Kågeröd. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Kågeröd rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Kågeröd som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Kågeröd hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Kågeröd variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Kågeröd eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Kågeröd

För dig som letar efter lediga tomter i Kågeröd kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Kågeröd

Även lediga lägenheter i Kågeröd går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Kågeröd.

Fastigheter och fastighetsbolag i Kågeröd

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Kågeröd. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Kågeröd.

Knutstorps Gård
Knutstorp 1081
268 76 KÅGERÖD


Ring Knutstorp
Knutstorp
268 76 KÅGERÖD


Mark & Anläggning
Simmelsberga 2179
268 76 KÅGERÖD


K Fastigheter HB
Industrig. 7
268 77 KågerödDuch Fastigheter AB
Stenhuggareg. 32Jennys Dreamroom
Söderåsv. 1


HB Skånsk Fönsterputs
Byg. 6 B
268 77 KågerödMunkabo Fastighets AB
Stenestad 2505


Zambana
Pålstorpsv. 40
268 77 Kågeröd


Donefix Hyres AB
Lillevångsg. 3
268 77 KågerödBVL Söderåsen AB
Böketoftav. 19


Kågeröds Fastighets & Service AB
Ärlag. 10
268 77 KågerödFastighetsbolaget Olavie
Industrig. 6


Skaftarps Vägsamfällighet
Bauseröd
268 76 KÅGERÖDAndersson, Max Leif Börje
Domherreg


Dragesholm AB
Dragesholm säteri
268 76 KÅGERÖD


Ramlösa Invest AB
Gålarp 2515
268 76 KÅGERÖDLYHAHLEN HB
Per


Gålarp-Bonarps Samfällighetsförening
Magleröd
268 76 KÅGERÖDViltpassets Samfällighetsförening
Åkarpsmölla 1495

Annons:

Detaljinformation om orten Kågeröd - fastighetsdata

Kågeröd är en tätort i Svalövs kommun och kyrkby i Kågeröds socken i Skåne. Kågeröd ligger cirka 10 km norr om Svalöv vid Söderåsens sydsluttning. Cirka 4 km öster om tätorten ligger Knutstorp, slottet där astronomen Tycho Brahe föddes. Mellan slottet och tätorten finns motorsportbanan Ring Knutstorp.

Yta: 161,12 hektar
Invånare: 1446, år 2010

Här hittar du mer information om Kågeröd.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Kågeröd. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.