Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Jonstorp

Annons:
I orten Jonstorp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 20 olika företag inom fastigheter i Jonstorp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Jonstorp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Jonstorp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Jonstorp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Jonstorp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Jonstorp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Jonstorp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Jonstorp

För dig som letar efter lediga tomter i Jonstorp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Jonstorp

Även lediga lägenheter i Jonstorp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Jonstorp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Jonstorp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Jonstorp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Jonstorp.

Mabeto Fastigheter AB
Jonstorpsv. 79
263 71 Jonstorp


Persson & Magnusson Fastigheter AB
Karindahlsv. 6
263 71 JonstorpFastighetsbyrån Snapphanen
Tranekärrsv. 91


Boleva Mäklarna AB
Idrottsv. 32
263 71 JonstorpVidhav Solutions AB
Hässlebov


Tranmås Samfällighetsförening
Måbärsv. 16
263 71 JonstorpHans-Åke Och Inger Persson
KrusbärsvBygg & Fastighetsförvaltning Jonas Hellsten
N. Kustv. 318


Henrik O Helena Söderlind
G. Södåkrav. 11
263 92 JONSTORP


Fjälastorp 8:8
Tvättehallsv. 5
263 92 JONSTORPSäfström & Torstensson AB
Baljav. 212Jonstorps Bygg o Entreprenad
Hallonv


Jonstorps Vägförening
Sommarstugev. 21
263 71 JonstorpSödåkra 1:10
Mejeriv. 206 -8Th o Elsa Segerfalks Stift F Främj Av Med Forskn
Gategårdsv


Gsson
N. Unnarpsv. 57
263 92 JONSTORPGörslövs Samfällighetsförening
PromenadenDonationsfonden Assarina och Lars Jönssons Minne
Södåkrav


Pbcb Fastighetsförvaltning AB
Jonstorpsv. 42
263 71 JonstorpGöran Olssons El-Montage I Jonstorp
Tunnebergav. 6

Annons:

Detaljinformation om orten Jonstorp - fastighetsdata

Jonstorp är en tätort i Höganäs kommun och kyrkby i Jonstorps socken i nordvästra Skåne belägen vid Skäldervikens strand. Den nordöstra delen av Jonstorp räknades år 2000 av SCB som en separat småort, Jonstorp (nordöstra delen). I Jonstorp ligger Jonstorps kyrka, Tunneberga Gästgivaregård, samt STF Vandrarhem Jonstorp.

Yta: 147,48 ha
Invånare: 1880, år 2010

Här hittar du mer information om Jonstorp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Jonstorp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.