Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hörby

Annons:
I orten Hörby finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 10 olika företag inom fastigheter i Hörby som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hörby. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hörby rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hörby som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hörby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hörby variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hörby eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hörby

För dig som letar efter lediga tomter i Hörby kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hörby

Även lediga lägenheter i Hörby går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hörby.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hörby

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hörby. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hörby.

Hörbybostäder AB
Ringsjöv. 4
242 31 Hörby


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 3
242 31 Hörby


Ronny Karlsson Fastighetsförmedling
Gamla Torg
242 31 Hörby


Svenska Mark & Fastigheter AB
Askgränd 5
242 35 HörbyHall & Arvidsson Fastigheter AB
BenarpEninge & Larke Fastigheter AB
Vallmog. 1


Anderssons Fastigheter Hörby AB
Parkg. 52
242 35 Hörby


Sifast AB
Nya Torg 3
242 31 HörbyDrakesholm Ek för
TingsgEksala AB
östraby

Annons:

Detaljinformation om orten Hörby - fastighetsdata

Hörby är en tätort och centralort i Hörby kommun i Skåne län. Hörby ligger längs med E22:s sträckning ungefär 35 kilometer nordöst om Lund och 44 kilometer sydväst om Kristianstad. Den ligger nära Östra Ringsjön och ungefär 12 kilometer sydost om Höör.

Yta: 422,70 hektar
Invånare: 7085, år 2010

Här hittar du mer information om Hörby.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hörby. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.