Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Höör

Annons:
I orten Höör finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Höör som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Höör. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Höör rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Höör som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Höör hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Höör variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Höör eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Höör

För dig som letar efter lediga tomter i Höör kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Höör

Även lediga lägenheter i Höör går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Höör.

Fastigheter och fastighetsbolag i Höör

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Höör. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Höör.

Höörs Fastighets AB
Björkg. 54
243 34 Höör


Höörs Fastighets AB
Björkg. 54
243 34 Höör


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 35
243 30 Höör


BM Fastigheter
Nya Torg 1
243 30 Höör


Kenneth Persson EL i Höör
Vinterg. 7
243 34 Höör


Vetnutra Fastigheter AB
Terminalv. 2
243 35 HÖÖRBjörnlunds Fastigheter AB
Kvistg. 7Ucars Bilverkstad AB
Industrig


Ctc Fastigheter
Kaptensg. 12
243 31 HÖÖR


Cyréns Fastigheter AB
Nya Torg 11
243 30 HöörEllman fastigheter AB
Flintav. 1

Annons:

Detaljinformation om orten Höör - fastighetsdata

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånare: 7865, år 2010

Här hittar du mer information om Höör.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Höör. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.