Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Höllviken

Annons:
I orten Höllviken finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 20 olika företag inom fastigheter i Höllviken som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Höllviken. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Höllviken rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Höllviken som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Höllviken hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Höllviken variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Höllviken eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Höllviken

För dig som letar efter lediga tomter i Höllviken kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Höllviken

Även lediga lägenheter i Höllviken går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Höllviken.

Fastigheter och fastighetsbolag i Höllviken

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Höllviken. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Höllviken.

Malmöhus Mäklarna AB
Ö. Fädriften 45
236 36 Höllviken


Ania Mäklare
Möllev. 7 C
236 31 HÖLLVIKEN


EPR Byggkonsult AB
070 - 441 39 31Svenssons Fastighetsförvaltning, Hugo
Solbacksv. 22
236 42 HÖLLVIKEN


Fastighets AB Kämpe
Sjötorpsv. 3
236 34 Höllviken


Christoffersson Fastigheter
Steffensv. 46 C
236 38 Höllviken


Toppengallerian
Kungstorpsv. 8 B
236 32 Höllviken


Skåne Schakt
Grenv. 7
236 33 HÖLLVIKEN


Peter Von Lingelsheim Fastigheter AB
Karlsrov. 30
236 37 HÖLLVIKENWihlborgs Ideon Fastigheter AB
Scheelevägen 17 Beta 5Malena Kvist Fastigheter
Ljungsätersv. 38


Ki Fastigheter AB
Länsmansv. 35
236 31 HÖLLVIKENRilro Fastigheter AB
Granetorpsv. 42Vykander Fastigheter AB
VallmovägenTomce Fastigheter
Polisv


Svensk Fastighetsförmedling
Falsterbov. 91 A
236 51 HÖLLVIKEN


Carlson & Starck Fastighetsmäklare AB
Anders Olsv. 43 B
236 37 HÖLLVIKEN


Stall Nils Andersgården AB
St. Hammars Byg. 2
236 91 HÖLLVIKENCyber Relax Sweden AB
HalörsvLillnavet HB
Kungstorpsv. 10 B

Annons:

Detaljinformation om orten Höllviken - fastighetsdata

Höllviken är en tätort i Vellinge kommun i Skåne län. Höllviken är kommunens största tätort både yt- och befolkningsmässigt. Tätorten Höllviken är belägen från slättlandet öster om Falsterbonäset fram till Falsterbokanalen. I sydöst gränsar egentliga Höllviken mot ortsdelen Kämpinge.

Yta: 653,98 hektar
Invånare: 10607, år 2010

Här hittar du mer information om Höllviken.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Höllviken. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.