Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Höganäs

Annons:
I orten Höganäs finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 6 olika företag inom fastigheter i Höganäs som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Höganäs. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Höganäs rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Höganäs som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Höganäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Höganäs variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Höganäs eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Höganäs

För dig som letar efter lediga tomter i Höganäs kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Höganäs

Även lediga lägenheter i Höganäs går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Höganäs.

Fastigheter och fastighetsbolag i Höganäs

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Höganäs. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Höganäs.

Fastighetsbyrån
Storg. 44
263 37 Höganäs


RL-Konsult i Höganäs AB
Storg. 58 B
263 31 Höganäs


Svensk Fastighetsförmedling
Storg. 46 C
263 31 Höganäs


Klas Olsson Specialistläkare Psykiatri
Bruksg. 13 C
263 39 Höganäs


W.P.A. Fastigheter I Höganäs AB
Småbåtshamnen 18 F
263 39 HöganäsAvenga Fastigheter AB
Småbåtshamnen 18 F

Annons:

Detaljinformation om orten Höganäs - fastighetsdata

Höganäs är en tätort och centralort i Höganäs kommun i Skåne län. Ursprungligen är Höganäs ett fiskeläge kring vilket en gruvindustri utvecklades för brytning av kol och leror för tillverkning av eldfast keramik (Höganäskrus).

Yta: 884,62 hektar
Invånare: 14107, år 2010

Här hittar du mer information om Höganäs.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Höganäs. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.