Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Helsingborg

Annons:
I orten Helsingborg finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 18 olika företag inom fastigheter i Helsingborg som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Helsingborg. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Helsingborg rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Helsingborg som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Helsingborg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Helsingborg variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Helsingborg eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Helsingborg

För dig som letar efter lediga tomter i Helsingborg kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Helsingborg

Även lediga lägenheter i Helsingborg går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Helsingborg.

Fastigheter och fastighetsbolag i Helsingborg

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Helsingborg. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Helsingborg.

Wallenstam AB
Pålsjög. 21 F
254 40 HELSINGBORG


Mäklarbyrån
Apotekareg. 5
252 49 Helsingborg


Industry Park of Sweden
Industrig. 70
252 32 Helsingborg


3etage Fastighetsmäklare
Kullag. 52
252 20 HELSINGBORG


Viadukten Förvaltnings AB
Carl Krooks g. 40
252 25 Helsingborg


Wihlborgs Fastigheter AB
Garnisonsg. 25 A
254 66 HELSINGBORG


Schoug Mäklarfirma
Örebrog. 32
252 50 Helsingborg


Lebo Fastighetsmäklare
Lövängsv. 9
252 84 HELSINGBORG


Helsingborgshem, AB
Drottningg. 136
254 33 HELSINGBORG


HusmanHagberg
Tullareg. 10
252 67 Helsingborg


Tretorp Förvaltning AB
Drottningg. 29
252 21 Helsingborg


Pbf Sydförvaltning AB
Karbing. 18
254 67 Helsingborg


Riksbyggen
Järnvägsg. 18
252 78 Helsingborg


Förvaltnings AB Punktum
Drottningg. 141
254 33 HELSINGBORG


Mäklargården
Kollebergag. 16
254 58 Helsingborg


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Söderg. 15
251 07 HELSINGBORG


Mölleborgen AB - Kontorslokaler
Möllegränden 22
252 23 Helsingborg


Höganäs villa besiktning AB
Styrbordsv. 30
252 85 Helsingborg

Annons:

Detaljinformation om orten Helsingborg - fastighetsdata

Helsingborg är centralort i Helsingborgs kommun och ligger i Skåne län. Helsingborg tätort hade 2010 97122 invånare[4] och utgör befolkningsmässigt Sveriges åttonde största tätort, Skånes andra största stad (efter Malmö) och ingår i Öresundsregionen. Helsingborg ligger vid Öresunds smalaste del där ...

Yta: 3 840,98 hektar
Invånare: 97122, år 2010

Här hittar du mer information om Helsingborg.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Helsingborg. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.