Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hässleholm

Annons:
I orten Hässleholm finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Hässleholm som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hässleholm. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hässleholm rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hässleholm som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hässleholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hässleholm variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hässleholm eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hässleholm

För dig som letar efter lediga tomter i Hässleholm kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hässleholm

Även lediga lägenheter i Hässleholm går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hässleholm.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hässleholm

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hässleholm. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hässleholm.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Andra Avenyen 14
281 32 Hässleholm


Dahlblom, Fastighets AB B
Grönängsslingan 10
281 33 HÄSSLEHOLM


Riksbyggen
Västertorg 1
281 47 Hässleholm


Stenborgs Fastighetsförvaltning
Västertorg 1
281 47 Hässleholm


Peab
Industrig. 28
281 43 Hässleholm


Hässlehem AB
Röingeg. 38
281 38 Hässleholm


Almquist K E, Fastighetsförv.
Gjutareg. 8
281 51 HÄSSLEHOLM


SkandiaMäklarna
Lövg. 1
281 38 Hässleholm


Svensk Fastighetsförmedling
Frykholmsg. 8
281 31 HÄSSLEHOLM


Boström Autoservice, A
Österåsg. 15
281 38 Hässleholm


Ljungdalasalongen
N. Kringelv. 44
281 40 HÄSSLEHOLM

Annons:

Detaljinformation om orten Hässleholm - fastighetsdata

Hässleholm är centralort i Hässleholms kommun i Skåne län. 2000 invigdes Hässleholm kulturhus med bibliotek, biograf, restauranger och samlingslokaler. Hässleholm har under senare år blivit något av ett fäste för elektronica i Sverige.

Yta: 1 203,45 hektar
Invånare: 18500, år 2010

Här hittar du mer information om Hässleholm.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hässleholm. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.