Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Härslöv

Annons:
I orten Härslöv finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Härslöv som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Härslöv. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Härslöv rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Härslöv som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Härslöv hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Härslöv variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Härslöv eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Härslöv

För dig som letar efter lediga tomter i Härslöv kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Härslöv

Även lediga lägenheter i Härslöv går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Härslöv.

Fastigheter och fastighetsbolag i Härslöv

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Härslöv. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Härslöv.

Eskatorp In West AB
Äskatorpsv. 139
261 92 HÄRSLÖV


Geg AB
Rosenhällsv. 40
261 92 HÄRSLÖV


Einar O Karin Persson
Aspav. 30
261 65 HÄRSLÖV


Toxicon, AB
Rosenhällsv. 29
261 92 HÄRSLÖV

Annons:

Detaljinformation om orten Härslöv - fastighetsdata

Härslöv är en tätort i Landskrona kommun och kyrkby i Härslövs socken i Skåne med omkring 400 invånare. Norr om Härslöv i Viarp finns Enoch Thulins flygplats. Här finns Härslövs kyrka och ett 200-tal bostadshus. Här finns även ett folkets hus samt ett utomhusbad som är öppet för allmänheten.

Yta: 35,59 hektar
Invånare: 382, år 2010

Här hittar du mer information om Härslöv.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Härslöv. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.