Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Harlösa

Annons:
I orten Harlösa finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 4 olika företag inom fastigheter i Harlösa som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Harlösa. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Harlösa rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Harlösa som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Harlösa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Harlösa variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Harlösa eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Harlösa

För dig som letar efter lediga tomter i Harlösa kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Harlösa

Även lediga lägenheter i Harlösa går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Harlösa.

Fastigheter och fastighetsbolag i Harlösa

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Harlösa. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Harlösa.

MS-Fastighetsservice
Gårdstångav. 8
241 65 Harlösa


Håkansson, Lars-Börje
Hunneberga 312
241 64 HARLÖSA


MP Byggpartner
Harlösa 406
241 64 HARLÖSA


Harlösa Vägförening
Gårdstångav. 16
241 65 Harlösa

Annons:

Detaljinformation om orten Harlösa - fastighetsdata

Harlösa är en tätort i Eslövs kommun i Skåne, belägen ett par kilometer från Vombsjön. I Harlösa finns cementindustri och livsmedelsindustri med Harlösa Charkuterier. Tidigare fanns här Molinderska konservfabriken, i folkmun kallad mejeriet, som tillverkade kondenserad mjölk som såldes till fartyg världen över.

Yta: 77,91 hektar
Invånare: 763, år 2010

Här hittar du mer information om Harlösa.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Harlösa. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.