Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Hammenhög

Annons:
I orten Hammenhög finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Hammenhög som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Hammenhög. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Hammenhög rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Hammenhög som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Hammenhög hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Hammenhög variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Hammenhög eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Hammenhög

För dig som letar efter lediga tomter i Hammenhög kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Hammenhög

Även lediga lägenheter i Hammenhög går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Hammenhög.

Fastigheter och fastighetsbolag i Hammenhög

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Hammenhög. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Hammenhög.

Björnsson Fastigheter AB
N. Ringv. 26
276 50 HammenhögFerrius, Ulf
Hannas


Hammenhögs Transport AB
Vallby 1001
276 56 Hammenhög


Nilssons Gård i Hammenhög AB
Ystadsv. 64
276 50 Hammenhög


Sun Café AB
VALLBY 31 31
276 56 Hammenhög


Mirans AB
Smedstorpsv. 14
276 50 HammenhögNorregårdsvägarnas Samfällighetsförening
HammenhögVallby Södra Samfällighetsförening
GivarnAllan Jeppsson Och Agneta Holmberg
Glivarp Glivåkra Gård 1


Borrby Västra Vägs Samfällighetsför
Mansdala
276 55 HAMMENHÖGFastigheten Hammenhög 135:1
TorgetGullåker AB
Herrestadsv. 24


Jonsdala AB
Hannas 53
276 55 HAMMENHÖGTraubgården
Glivarp


Ericante AB
Simrishamnsv. 6
276 50 Hammenhög

Annons:

Detaljinformation om orten Hammenhög - fastighetsdata

Hammenhög är en tätort i Simrishamns kommun och kyrkby i Hammenhögs socken i Skåne, belägen på Österlen vid Riksväg 9, cirka 15 kilometer sydväst om Simrishamn. Det finns bland annat Ica Supermarket, pizzeria och ATG-ombud. I byn finns en av Skånes bäst bevarade gästgiveri, Hammenhögs Gästgivargård, med anor från 1693.

Yta: 104,11 hektar
Invånare: 908, år 2010

Här hittar du mer information om Hammenhög.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Hammenhög. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.