Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Glimåkra

Annons:
I orten Glimåkra finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 15 olika företag inom fastigheter i Glimåkra som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Glimåkra. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Glimåkra rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Glimåkra som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Glimåkra hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Glimåkra variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Glimåkra eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Glimåkra

För dig som letar efter lediga tomter i Glimåkra kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Glimåkra

Även lediga lägenheter i Glimåkra går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Glimåkra.

Fastigheter och fastighetsbolag i Glimåkra

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Glimåkra. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Glimåkra.

Snarrarps Samfällighetsförening
Snarrarp 1092
280 64 GLIMÅKRAGlimåkra Event AB
Idrottsv. 4


Boalt Terminal AB
Ekeröd 1257
280 64 GLIMÅKRA


Medvind
Källbog. 1
280 64 GLIMÅKRA


Kilinge Mekaniska AB
Brobyv. 6
280 64 GLIMÅKRAExperts Eurotech Solutions HB
StoraTykabyggets Fastighets AB
Kilinge 2035 B


Bsg Bygg, Snickeri & Glas AB
Drakaberga 1021
280 64 GLIMÅKRAÅkerigaraget, AB
Hittarpsv


Hagman & Seipp Fastighets AB
Brobyv. 6
280 64 GLIMÅKRATeam Travel Konferens- och Resespecialisten Ttkr
Fabriksg. 2


Göinge Hts
Ö. Järnvägsg. 4
280 64 GLIMÅKRA


Vesslarp 1:14 Per O Miki Josefsson
Vesslarp 1148
280 64 GLIMÅKRATockarp-Östaröd Samfällighetsförening
TockarpFastighet Degeln 1
Slätteberga

Annons:

Detaljinformation om orten Glimåkra - fastighetsdata

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånare: 1386, år 2010

Här hittar du mer information om Glimåkra.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Glimåkra. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.