Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Glemmingebro

Annons:
I orten Glemmingebro finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Glemmingebro som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Glemmingebro. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Glemmingebro rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Glemmingebro som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Glemmingebro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Glemmingebro variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Glemmingebro eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Glemmingebro

För dig som letar efter lediga tomter i Glemmingebro kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Glemmingebro

Även lediga lägenheter i Glemmingebro går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Glemmingebro.

Fastigheter och fastighetsbolag i Glemmingebro

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Glemmingebro. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Glemmingebro.

Urax Fastighets AB I Ystad
Lindéns v. 6
270 21 GlemmingebroRekman Bygg & Trä AB
KullhögsvLindros Tapetserarverkstad Eftr.
Ingelstorp


H. Hallström & P. Nilsson Fastighets AB
Tågarpsv. 277
270 21 GlemmingebroJakobsson, Stig Arne
Plogv


Glemminge Bilelektronik
Glemmingev. 9
270 21 GlemmingebroÖsterlendoktorn AB
G. Kustv. 12Andersson, Nils Andreas
Knappsdalav

Annons:

Detaljinformation om orten Glemmingebro - fastighetsdata

Glemmingebro är en tätort i Ystads kommun och kyrkby i Glemminge socken i Skåne, belägen vid Riksväg 9 öster om Ystad. Strax öster om orten finns byn Glemminge-Tågarp. Glemmingebro är främst en bostadsort. Här finns Glemminge kyrka. I byn finns bland annat en livsmedelsaffär, två antikaffärer, ett snickeri och en bygghandel.

Yta: 48 hektar
Invånare: 376, år 2011

Här hittar du mer information om Glemmingebro.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Glemmingebro. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.