Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Genarp

Annons:
I orten Genarp finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 21 olika företag inom fastigheter i Genarp som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Genarp. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Genarp rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Genarp som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Genarp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Genarp variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Genarp eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Genarp

För dig som letar efter lediga tomter i Genarp kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Genarp

Även lediga lägenheter i Genarp går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Genarp.

Fastigheter och fastighetsbolag i Genarp

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Genarp. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Genarp.

Andersson & Wigström Fastigheter AB
Åberga Fäladsv. 4
247 72 GENARPKent Peterssons Fastigheter AB
Paprikav. 3


Pl Fastigheter & Förvaltning
Lyngby 153
247 99 Genarp


Björnstorp och Svenstorps Godsförvaltning
Björnstorps Slott
247 98 GENARP


Kärran Fastighet HB
Kontoristg. 6
247 70 GENARPSvenssons Spelhörna I Genarp AB
Heckebergav


Fastighets AB Odengatan
Gyllebo Säteri 761
247 98 GENARPCronholm Gårdar
Assartorp


Fost AB
Ledholmsv. 3
247 72 GENARP


Wersäll, Claes Rolf Boson
Toppeladugård 291
247 99 Genarp


Häckeberga Säteri AB
Häckeberga Gård 977
247 98 GENARP


Marianne Blad
Äspet 161
247 99 Genarp


Cover Konsult
Kalthus 991
247 99 Genarp


Fh Plåt AB
Häckeberga 731
247 98 GENARPJan Bengtsson
önneslöv


Jönsson & Svensson Fastighetsservicei Genarp AB
Risav. 3
247 72 GENARP


Kärrvallen 11 I Genarp AB
Lillegårdsv. 14
247 70 GENARPSkomakaregården I Genarp AB
070 - 841 79 66


28:Ans Bygg & Fastighetsservice AB
Kyrkov. 28
247 71 GenarpBodils Trädgård
Ringaregården


Häckeberga Slott
Häckeberga Slott
247 98 GENARP

Annons:

Detaljinformation om orten Genarp - fastighetsdata

Genarp är en tätort i Lunds kommun och kyrkby i Genarps socken i Skåne. Bebyggelsen domineras av småhus. Här finns Genarps kyrka och två skolor: Häckebergaskolan och Genarps skola. I byns omedelbara närhet ligger tre slott, varav det största är Häckeberga slott. Toppeladugård har tidigare lytt under Häckeberga slott.

Yta: 170,23 hektar
Invånare: 2892, år 2010

Här hittar du mer information om Genarp.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Genarp. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.