Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gärsnäs

Annons:
I orten Gärsnäs finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 11 olika företag inom fastigheter i Gärsnäs som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gärsnäs. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gärsnäs rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gärsnäs som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gärsnäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gärsnäs variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gärsnäs eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gärsnäs

För dig som letar efter lediga tomter i Gärsnäs kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gärsnäs

Även lediga lägenheter i Gärsnäs går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gärsnäs.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gärsnäs

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gärsnäs. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gärsnäs.

Nils-Ingemar Schön För Nils-Ingemar Schön
Stiby 185
272 96 GÄRSNÄSGyllebosjö Samfällighetsförening
GylleboHivlevägens Samfällighetsförening
Komstad 941Kent-Åkes Fastighetsomsorg AB
Mölleg


Mårtenssons All Service På Österlen
Vemmerlövstorp 28
272 97 Gärsnäs


Carita Månsson
Komstad 2026
272 96 GÄRSNÄS


John Reino Jonasson
Skräddaröd Hassleryd 1
272 97 Gärsnäs


Anders Johnsson & Else-Marie Johnsson Stugby
Stockeboda Gård
GÄRSNÄS


Uppvik & döttrar
Ö. Vemmerlövs Kyrka 7 A
272 97 Gärsnäs


Eilertslunds Vägsamfällighet
Eilertslund
272 97 GärsnäsAreskougs Mekaniska Verkstad
Komstad 2026

Annons:

Detaljinformation om orten Gärsnäs - fastighetsdata

Gärsnäs är en tätort i Simrishamns kommun i Skåne län, på Österlen. I Gärsnäs by finns det en mellanstadieskola som färdigställdes år 1960. Arkitektens namn var Bror Thornberg och byggmästaren hette Adolf Jönsson. I Gärsnäs finns möbelindustrin Gärsnäs AB.

Yta: 98,99 hektar
Invånare: 1000, år 2010

Här hittar du mer information om Gärsnäs.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gärsnäs. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.