Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Gantofta

Annons:
I orten Gantofta finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 3 olika företag inom fastigheter i Gantofta som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Gantofta. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Gantofta rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Gantofta som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Gantofta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Gantofta variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Gantofta eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Gantofta

För dig som letar efter lediga tomter i Gantofta kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Gantofta

Även lediga lägenheter i Gantofta går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Gantofta.

Fastigheter och fastighetsbolag i Gantofta

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Gantofta. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Gantofta.

Nallöm AB
N. Kvistoftav. 21
253 73 Gantofta


Daltofta AB
Åkerg. 17
253 73 Gantofta


Ulf J Hedén Fastighets AB
Bårslövsv. 3
253 73 Gantofta

Annons:

Detaljinformation om orten Gantofta - fastighetsdata

Gantofta är en tätort i Helsingborgs kommun i Skåne län. I byn finns en livsmedelsaffär, Ica Möllan, en pizzeria, Gantofta Pizzeria och en F-9 skola med cirka 300 elever, Gantofta Skola. Strax söder om Gantofta, i en ravin vid Rååns dalgång, finns i klippväggen finns skålformade sliprännor.

Yta: 91,22 hektar
Invånare: 1338, år 2010

Här hittar du mer information om Gantofta.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Gantofta. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.