Fastigheter, tomter och fastighetsbolag i Furulund

Annons:
I orten Furulund finns det ett antal olika fastighetsbolag och företag som arbetar med fastigheter på något sätt. Det kan vara som fastighetsbolag, fastighetsmäklare, förvaltning samt uthyrning av lägenheter och bostadsrätter samt olika kringliggande verksamheter inom fastighetsbranschen. Sammanlagt finns det idag 8 olika företag inom fastigheter i Furulund som du kan ta kontakt med om du t.ex. letar efter lediga bostäder eller lediga tomter i Furulund. Om det visar sig att du inte hittar något lämpligt företag i fastighetsbranschen i Furulund rekommenderar vi dig att ta kontakt med andra företag i närheten av Furulund som jobbar med fastigheter.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla företag inom fastigheter ii Furulund hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom utbudet samt priserna på att köpa fastigheter, hyra lägenheter samt köpa tomter i Furulund variera mellan olika fastighetsbolag samt område som fastigheten ligger i rekommenderar vi att du tar kontakt med flera av företagen inom fastigheter nedan för att få bästa erbjudandena på fastigheter i Furulund eller relaterade tjänster.

Lediga tomter i Furulund

För dig som letar efter lediga tomter i Furulund kan det i många fall vara lönsamt att ta kontakt med olika företag inom fastighetsbranschen eftersom dom i många fall även köper och säljer tomter. Tag en titt i listan nedan för att hitta lämpliga fastighetsbolag att kontakta.

Lediga lägenheter i Furulund

Även lediga lägenheter i Furulund går ofta att hitta genom att ringa runt bland olika företag inom fastighetsbranschen. Tag en titt i listan nedan och ring runt för att förhöra dig om lediga bostäder och lägenheter i Furulund.

Fastigheter och fastighetsbolag i Furulund

Nedan hittar du vår sammanställning över företag som på något sätt arbetar med fastigheter i Furulund. Dessa företag kanske kan hjälpa dig med att köpa tomt, köpa bostadsrätt, hyra lägenhet eller renovera fastighet i Furulund.

Hoverby Fastigheter AB
Lackalänga Byg. 59
244 60 FURULUNDForsberg Fastigheter Syd AB
Gårdsv. 22 AThuvessons Måleri Eftr. Jonas
Idung


Furumacken
Hantverkareg. 1
244 62 FURULUND


Agile Fastighetsservice
Triangelg. 34
244 62 FURULUND


NymanS Alltjänst
Tordisg. 17
244 65 Furulund


Sameliste 03 Invest AB
Liljeg. 2
244 60 FURULUNDPJA Fastighets AB
Kungsg

Annons:

Detaljinformation om orten Furulund - fastighetsdata

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun i Skåne län. Orten ligger till stora delar på södra sluttningen i Kävlingeåns sänka. Inom samhället finns för Lundaslätten relativt stora skogsdungar med främst tall, varifrån namnet antas komma. I sydöstra delen av tätorten ligger Lackalänga, kyrkby i Lackalänga socken med Lackalänga kyrka.

Yta: 279,68 hektar
Invånare: 4180, år 2010

Här hittar du mer information om Furulund.

Förhoppningsvis kan något eller några av företagen ovan hjälpa dig med fastigheter i Furulund. Om du inte hittat vad du söker rekommenderar vi att du ser dig om efter företag inom fastighetsbranschen i någon annan ort i Skåne.

Utvalda städer med fastigheter och fastighetsföretag

Nedan följer utvalda ställen och orter i vilka du kan hitta butiker och företag som kan hjälpa dig med fastigheter av olika slag.